Ei mikään ihan tavallinen kirpputori.

Ei mikään ihan tavallinen kirpputori.

Aha no mikäs sitten? Dirty Hippies Seconhand & Lifestyle on paljon enemmän paljon parempaa. Viihtyisä ympäristö, täydellisiä musiikkivalintoja siivittämään leppoisaa fiilistelyä, ja huolella niin asiakkaita kuin luontoakin kunnioittaen rakennettu valikoima vaatteita, asusteita, kosmetiikkaa ja kodintuotteita. Dirty Hippies on urbaanin kaupunkiseikkailijan keidas. Vuokraa myyntipaikka, shoppaile luonnonkosmetiikkaa ja tee verrattomia seconhandlöytöjä aivan Turun keskustassa!

Unohda tunkkaiset ja sotkuiset kirpputorit, joista on todennäköisempää saada mukaansa pelkkä päänsärky onnistuneiden kierrätyslöytöjen sijaan. Dirty Hippies on siisti, helppo ja monipuolinen. Huollamme kaikki myyntiin asettamamme seconhandtuotteet, niin että asiakkaana voit vetää uuden ihastuttavan takkisi oitis päällesi, ilman että sitä tarvitsisi ensin lähteä kotiin pakastamaan, tuulettamaan, pesemään ja höyryttämään. Kannatamme kiertotaloutta, jonka vuoksi olemme rakentaneet myymälämme kierrätystavaroista niin pitkälti kuin se on ollut mahdollista. Emme halua rasittaa luontoa turhanpäiten. Omassa valikoimassamme suosimme ensisijaisesti kestäviä materiaaleja ja kestävän kehityksen huomioon ottavia tuottajia.

Myymälässämme on 37 myyntipaikkaa. Myytävien tuotteidesi määrästä riippuen voit valita ison tai pienen rekin tai kappalemyyntipaikan.

Kappalemyynti soveltuu sinulle, jolla on esimerkiksi kenkäpari, koru, mekko tai takki, jonka haluaisit myydä. Et tarvitse kokonaista rekkiä, vaan haluat myydä vain tuotteen tai pari. Kappalemyyntipaikan hinta on 5 euroa (+ 10% provisio) / tuote / viikko.

Iso rekkipaikka on useimmilta kirppareilta tutun metrin mittainen vaatetanko, johon mahtuu nippukaupalla vaatteita, asusteita ja alla olevaan tasoon vielä useampi pari kenkiäkin. Ison rekkipaikan hinta on 35 euroa / 7 päivää (+ 10% provisio). Vuokraa tämä vaikka kaverin kanssa!

Pienempi rekkipaikka sisältää lyhyemmän vaatetangon, pienen tason ja fronttipiikin, johon voit asetella huomiota herättämään upeimman myyntiin tulevan tuotteesi. Pienemmän rekin hinta on 20 euroa / 7 päivää (+10% provisio). Ensimmäisille myyntipaikan vuokraajille tarjoamme yhden myyntipäivän kaupanpäälle, ja mahdollisuuden tulla tutustumaan tarjontaan etunenässä omien kavereiden kanssa (lue lisää FB-eventistä).

Asiakkaille vuokrattavien myyntipaikkojen lisäksi myymälästämme löytyy kutkuttavan houkutteleva valikoima Dirty Hippiesin omia seconhandvaatteita ja -asusteita. Omassa valikoimassamme suosimme laadukkaita luonnonmateriaaleja ja scandimerkkejä. Tästä valikoimasta voi tehdä uusia löytöjä vaikka joka päivä, olemme nimittäin avoinna viikon jokaisena päivänä ja sunnuntaina!

Kirsikkana kakun päällä on huolella valittu valikoima täysin vegaanista ja eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa, hygieniatuotteita ja kodintuotteita. Myymälässämme sinun ei tarvitse tarkistella tuote kerrallaan onko eläinten hyvinvointi otettu huomioon myytävien tuotteiden kohdalla. Pidän henkilökohtaisesti huolen siitä, että varmasti todellakin takuulla on. Suosimme ensisijaisesti kotimaisia tuottajia, joiden kanssa arvomaailmamme on yhteneväinen.

Hellästi pesevät palasaippuat joka iholle ja tukalle.

Olemme enemmän kuin innoissamme päästessämme esittelemään nämä huikeat jutut teille ihan tuota pikaa!

Varaa myyntipaikkasi pikana, niin pääset hyötymään ekan viikon tarjouksesta! If you snooze – you loose.

Tästä pääset myyntiohjeisiin.

Nähdään pian <3

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Liisa Sahlsten

    Eka nettiostos onnistui! Eilen oli vielä ongelmia, mutta nyt sujui!

    1. Dirty-hippies

      Moikka Liisa! Yleisöryntäys pääsi yllättämään meidät lanseerauksen ensitunneilla, mutta nyt on lisää tilaa vierailijoille. Hienoa kuulla että ostosten teko lähti sujumaan 🙂

Vastaa