Ilon ja onnen päivä – verkkokauppa on auki!
 • Artikkelin kommentit:7 kommenttia

Ilon ja onnen päivä – verkkokauppa on auki!

Hei jengi! Ollaan superinnoissamme kun voimme iloksemme ilmoittaa että meidän verkkokauppa on auki – WOHOO! Samalla uudistimme nettisivumme, joten nyt kaikki löytyy mukavasti saman katon alta! 
Nettikaupan valikoima on rakennettu samalla tavalla kuin kivijalkaputiikin, kodintuotteet ja kosmetiikka on täysvegaanista ja pääsääntöisesti suosimme kotimaisia tuottajia. Valikoimastamme löytyy tuotteilta muun muassa seuraavilta merkeiltä: Luonkos, Fiini Naturally, Catteco, Candle Light Story, Gaarna ja Ecokoti. Tämänhetkisessä maailmantilanteessa olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä siihen, että voidaan omalta osaltamme nostaa esiin suomalaista osaamista ja kädentaitoja, muistakaa tekin tukea teille tärkeitä tekijöitä. Verkkokaupan myötä, olemme kasvattaneet valikoimaamme ja meiltä löytyy uutuusmerkkinä muunmuuassa Saaren Taian tuotteita. Vinkkailkaa edelleen meille jos koette että lempparituotteitanne uupuu vielä meidän valikoimasta. 

Saarentaika
Ihania käsityönä valmistettuja Saaren Taika -tuotteita saa nyt meiltä.
Secondhandin osalta päivittelemme uusia tuotteita nettikaupan valikoimaan sitä tahtia kun sormemme ehtivät naputtaa. Valikoimasta löytyy vintage- ja retro-aarteita, skandimerkkejä ja kaikkea muuta mielenkiintoista, joten käy kurkkimassa uutuuksia vaikka päivittäin!
Meidät löytää jatkossakin Turusta Humalistonkatu 13, josta löydät laajemman valikoiman vaatteita asiakkaiden vuokrarekkien muodossa. Kurkkaa päivitetyt aukioloajat etusivulta. Lisää meidän menoa tarjolla Instagramissa ja Facebookissa @dirtyhippieslifestyle. Otahan seurantaan!
Ihanaa kun olette löytäneet tänne! Iloa elämäänne, pysykää terveinä!
Eeva

Tällä artikkelilla on 7 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi

  Onnittelut uudesta verkkokaupasta! 🙂

  1. Dirty-hippies

   Kiitos Mira! Aurinkoista kevään jatkoa sinulle 🙂

 2. Diiskuneiti

  Mä asun Turussa ja nyt vasta sain tietää liikkeestänne. Täytyy tulla käymään 🙂

  1. Dirty-hippies

   Moikka! Tervetuloa poikkeamaan, löydät meidät Humalistonkadulta Naantalin Aurinkoista vastapäätä 🙂

 3. petra

  Kävin ihna kurkkaamassa, kun en ainakaan muista ennen löytäneeni tänne. Ihanan selkeä teidän verkkokauppa! Onnea ja menestystä ja erityisesti tsemppiä nyt mahdollisiin haasteisiin. 🙂

  1. Dirty-hippies

   Moi Petra! Kiitos, tosi kiva kuulla 🙂 Koitetaan nähdä haasteet mahdollisuuksina ja jatketaan positiivisella draivilla eteenpäin. Aurinkoista kevään jatkoa, pysyhän terveenä ja poikkea myös putiikilla Humalistonkadulla joskus kun ehdit!

 4. Melissa Laitakari

  Onnea ja menestystä kaupallenne 🙂

Vastaa