Rauhaa luonnosta
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Rauhaa luonnosta

Luonnosta saatava rauha on aivan mieletön, kutsukaa keski-ikäiseksi halutessanne, mutta ei ole mitään ihanampaa kuin luonnossa hiljentyminen! Ihmiselle, jolla on aina monta rautaa tulessa ja ajatukset sinkoilevat vauhdilla asiasta toiseen, on luonto rauhoittava elementti. Jatkuvassa ajatustulvassa eläminen on välillä kuluttavaa ja se yhdistettynä vallitsevaan maailman tilaan, on saanut minut löytämään vanhan rentoutumiskeinoni uudestaan. Ei ole luonnon voittanutta!

saaristo
Saariston rauhaa ei voita mikään.

Luonnon arvostaminen tuntuu olevan nosteessa ja hyvä niin, on aikakin että alamme arvostamaan tätä huikeaa luontoa joka meitä ympäröi. Mitä enemmän aikaa on viettänyt Suomen rajojen ulkopuolella, sitä enemmän alkaa arvostamaan sitä ettei luonnossa vietetyt hetket ole vain eliitin unelmaa vaan mahdollisia meille kaikille.
Oman arvomaailman muuttuessa vähemmän kuluttavaan suuntaan ja rahan valuessa prio-listan hännille, on luonnon hyvinvoinnin turvaaminen saanut myös kulutuspäätöksissä yhä enemmän sijaa. Putiikkia perustettaessa oli meille molemmille selvää, että haluamme tehdä työtä joka tukee omaa arvomaailmaa. Tuottajista valitsimme niitä jotka toimivat samojen arvojen puitteissa ja nopeasti oli selvää että tuotevalikoima tulee olemaan vegaaninen. Tulen jatkossa vielä kirjoittelemaan lisää ajatuksia sekasyöjän päätöksestä suosia vegaanisia tuotteita ja millaisia vaikutuksia sillä on hyvinvointiini ollut.

Tänä viikonloppuna aion nauttia mökkisaunasta Harmony- saippuan ja Kaura-tyrni jauhenaamion parissa. Kokonaisuuden kruunaan pitkällä vilvoittelulla hiljaisuudesta nautiskellen.

Arvostakaa luontoa ja ennen kaikkea, nauttikaa upeasta keväästä!

Psst. Nyt kannattaa ottaa Dirty Hippies- Instagram tili seurantaan!

Eeva

Vastaa