Täältä tullaan!

Täältä tullaan!

Täällä ensimmäisen blogipostauksen äärellä kynäilee Minttu. Moi!

Ajatukset tästä liikeideasta ovat lennelleet keskusteluissamme jo vuosia. Eettisyys, ekologisuus, palvelu, tarkoitus, toimivuus ja merkityksellisyys ovat olleet avainsanoja konseptin muovailussa. Ilmeisesti vasta viime vuoden lopulla tähdet olivat viimein asettuneet siihen asentoon, että unelmasta oltiin valmiita tekemään totta.

Viimeisen viidentoista vuoden aikana olemme molemmat ehtineet kerätä runsain mitoin kokemusta ja näkemystä työelämästä ja liiketoiminnasta ja kehittää siinä samalla omaa osaamistamme ja tutkailla arvomaailmaamme. Erilaisten elämänvaiheiden ja kokemusten rohkaisemana päätimme ryhtyä kokeilemaan onko meistä yrittäjiksi.

Olemme vähän sen sorttisia, että kun jotain päätetään, niin sitten alkaa tapahtua ja vauhdilla. Eeva menee meistä vielä näiltä ominaisuuksiltaan ehdottomasti kärkeen. Siinä missä minä en ole liikahtanut kahteen vuorokauteen tietokoneelta metsästäessäni silmät sikkuralla maailman ekologisinta vegaanista hammasharjaa netin syövereistä, Eeva on jo sisustanut myymälän, hankkinut järjestelmät ja kirjoittanut siinä sivussa yhden opinnäytetyön. Olen onnekas saadessani yrittää yhdessä tuollaisen tehotytön kanssa.

Yritys perustettiin reilu kuukausi sitten, ja parin viikon päästä olisi aika avata ovet. Kiirettä on pitänyt, mutta jokainen työvaihe on ollut super innostava ja se näkyy toivottavasti myös lopputuloksessa. Olemme niiiin iloisia siitä, että pääsemme pian avamaan teille ovet Dirty Hippiesin älyttömän siistiin myymälään!

Vastaa