hipit etsii uutta omistajaa

Hipit etsii uutta omistajaa - miksi?

Nappaan kiinni toiseksi toivotuimmasta blogipostauksesta, ensimmäisellä sijalla on luonnollisesti ultrapikamuoti ja sen myyminen secondhandina - palataan siihen seuraavalla kerralla!

Olen saanut paljon kyselyitä siitä, miksi päätin myydä yritykseni, joten ajattelin avata asiaa hieman pidemmässä muodossa - koita kestää loppuun saakka.

Kaikki jotka minut tuntee, tietää että olen helposti innostuva tyyppi, aina valmis uusille haasteille ja jolla on lähes aina sata rautaa tulessa. Viimeisen reilun vuoden ajan olen pyörittänyt osa-aikaisesti yritystäni ja samalla tehnyt aluevaltausta uudella uralla. Mutta klassisesti nyt on tullut aika luopua vanhasta, jotta saa tilaa uudelle. Yritykseni on äärimmäisen rakas, ja mikään ei ole ollut yhtä opettavaista kuin sen pyörittäminen. Aikaa on kuitenkin rajallisesti ja tilanteet muuttuvat, joten nyt on  hypättävä rohkeasti uuteen ja sanoa heipat vanhalle.

Olen tavannut upeita ihmisiä tämän yrityksen aikana, niitä, jotka jakavat intohimoni kierrätystä, muotia ja kestävää elämäntapaa kohtaan. Olen neuvotellut myynnistä muutamien ihanien ihmisten kanssa, mutta koska yritys on äärimmäisen tärkeä, haluan löytää juuri sen oikean henkilön jatkamaan sen tarinaa. Tarkoitus ei ole kuopata yritystä, tai lopettaa - ennemmänkin tämä on viestikapulan siirtoa seuraavalle taholle.

Mitä voit odottaa meiltä? Ihan ekana, meillä on kivijalkamyymälä Turun keskustassa loistavalla sijainnilla ja hyvällä vuokrasopimuksella. Lisäksi meillä on suosittu, helposti ylläpidettävä ja muokattavissa oleva verkkokauppa. Tiimissämme on ihana ja osaava henkilökunta, ja meillä on upea, jo vakiintunut asiakaskunta. Prosessimme ovat toimivia aina sosiaalisen median kanavista, vakuutuksiin, maksuliikenteeseen ja kirjanpitoon.

Mitä toivon Hippien tarinan jatkajalta? Toivomme intoa ja resursseja viedä liiketoiminta seuraavalle tasolle sekä intohimoa secondhand -maailmaa kohtaan.

Hommat jatkuvat siis tuttuun tapaan, kunnes löydämme sen täydellisen matchin. Ei siis huolta, tämä on vain yksi uusi luku tässä tarinassa, ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Jos tunnet, että tämä voisi olla seuraava askeleesi, laita viestiä osoitteeseen office@dirtyhippieslifestyle.com, niin jatketaan jutustelua. Saa myös vinkkailla kamuille, joille yrittäjäksi hyppääminen saattaisi sopia!

Pus, 

Eeva

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.