Nyt on täydellinen aika myydä tarpeettomat talvivaatteet ja asusteet!

Nyt on täydellinen aika myydä tarpeettomat talvivaatteet ja asusteet!

Vuodenvaihtuminen on merkki siitä, että on aika tehdä tilaa kaapeissamme uusille, sesongin mukaisille vaatteille ja varusteille. Mutta mitä tehdä niille talvivaatteille ja -asusteille, jotka eivät enää sovi, miellytä tai joita ei yksinkertaisesti tarvita? Vastaus on yksinkertainen: myy ne!

Miksi juuri nyt?

1. Kausi on kuumimmillaan: Talvivaatteiden kysyntä kasvaa, kun ihmiset alkavat valmistautua kylmiin kuukausiin. Myymällä nyt, tavoitat ostajat, jotka etsivät laadukkaita, mutta edullisempia vaihtoehtoja uusille talvivaatteille.


2. Lähestyvä hiihtoloma: Monet perheet suunnittelevat hiihtolomamatkoja ja etsivät laadukkaita vaatteita ja asusteita. Tässä vaiheessa kausi on täydessä vauhdissa, ja kysyntä erityisesti hyväkuntoisille ulkoilu- ja lasketteluvaatteille on huipussaan.


3. Miksi ostaa uutta, kun löydät laadukasta secondhandia? Yhä useammat kuluttajat suosivat kierrätettyjä vaatteita uusien ostamisen sijaan. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa, vaan on myös ympäristöystävällistä. Bonuksena saat helppoa rahaa suoraan tilillesi!


4. Kaappien raivaus: Uuden vuoden myötä moni meistä haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Myymällä vanhat talvivaatteet, saat tilaa uusille ja päivitetyille varusteille.

Pääset varaamaan oman myyntijaksosi suoraan kirpparikallen kautta, tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen hippies@dirtyhippieslifestyle.com. Käy kurkkaamassa myyntiehdot ennen varausta, voit myös laittaa meille viestiä jos tulee mitä tahansa kysyttävää.

BONUS: Saat tammi-helmikuun myyntijaksoihin kolme ilmaista myyntipäivää kaupan päälle! 

Kuluva sesonki on täydellistä aikaa myydä käyttämättömät talvivaatteet ja -asusteet pois nurkista!

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.