Talven aukioloajat ja hippien kuulumiset

Talven aukioloajat ja hippien kuulumiset

Vierivä kivi ei sammaloidu! Vuoden vaihtuessa meillä on hieman kuulumisia ja infoja jaettavaksi. Vuosi 2023 on ollut unohtumaton ja muutama töyssy on mahtunut meidänkin matkaamme. Kahvia ja Noccoa on kulunut, mutta vuonna 2024 tehdään töitä fiksummin ja keskitytään ydinasioihin 🥰


Talvikauden aukioloajat

Uuden vuoden kunniaksi aukioloaikamme muuttuvat. Vuoden 2024 alusta, olemme avoinna tiistaista perjantaihin kello 12-18 ja lauantaisin 12-17. Sunnuntaisin ja maanantaisin liikkeemme on suljettu. Tämä muutos antaa meille mahdollisuuden keskittyä entistä enemmän verkkokauppamyyntiin, mikä on yksi vuoden 2024 painopistealueistamme.

Panostus verkkokauppaan

Kuluneen vuoden aikana olemme nähneet kuinka tärkeäksi verkkokauppamme on muodostunut sekä meille että asiakkaillemme. Tästä syystä haluamme panostaa entistä enemmän verkkokaupan kehittämiseen ja laajentamiseen. Voit odottaa näkeväsi enemmän tuotteita, tarjouksia ja eksklusiivisia verkko-ostosmahdollisuuksia.

Myyntijaksot 

Ei huolta, uudet aukioloajat eivät vaikuta vuokra-aikoihinne! Kiinniolopäivämme eivät kuluta myyntijaksoa, ja lisäksi saat bonuksena pidemmän myyntiajan tuotteille, jotka ovat ostettavissa verkkokaupastamme. Win-Win!

Tiimin kasvu ja kehitys

Tiimimme on kasvanut vuoden aikana uusilla osaajilla. Kiitos kärsivällisyydestänne, kun hiomme tiimin toimintapoja entistä timanttisemmiksi. Jokainen uusi jäsen tuo mukanaan uusia ideoita ja energiaa, jotka auttavat meitä palvelemaan teitä paremmin. Muistathan, että voit laittaa meille aina palautetta tai kehitysehdotuksia sähköpostitse osoitteeseen hippies@dirtyhippieslifestyle.com. Arvostamme jokaista palautetta, sillä ne auttavat meitä kehittämään palveluamme.


Positiivisella asenteella tulevaan

Vuosi 2023 on ollut eettisen muodin toimijoille haasteellinen, mutta asiakkaidemme tuki on ollut meille korvaamaton. Haluamme kiittää jokaista asiakastamme, jotka ovat matkanneet kanssamme tänä vuonna ❤️ Lähdemme vuoteen 2024 positiivisin mielin ja suurella innolla. Odotamme innolla, mitä uusi vuosi tuo tullessaan - kohti uusia secondhand - seikkailuja!


Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.