Vaatehuollon kulmakivet: OSA 1: neulekivi

Vaatehuollon kulmakivet: OSA 1: neulekivi

Vaatehuollon kulmakivet juttusarjan starttaa tuo uljas pieni musta apuri, nimittäin neulekivi! Neulekiven käyttö on hyvin yksinkertaista, sen avulla rapsuttelet neuleen, collarin tai vaikka villakangastakin pinnasta nukan veks! Säätelet itse painetta joka vaatteeseen kohdistuu, joten neulekiven kanssa ei ole riskiä siitä, että saisit vaatteen sulalla voimankäytöllä pilattua.

Neulekivi soveltuu parhaiten napakkaan villaan, kuten paksuihin neuleisiin ja villakangastakkeihin. Kokeile myös college-vaatteisiin.

  1. Levitä huollettava vaate tai asuste silityslaudalle tai pöydän päälle. Halutessasi aseta esimerkiksi sohvatyyny vaatteen alle vähentääksesi vaatteeseen kohdistuvaa painetta.
  2. Käy vaatteen nyppyiset osiot läpi neulekiven kanssa, rapsutellen neuleen pintaa neuleen kudoksen tai silmukoiden mukaisesti.
  3. Aloita nukan poisto hellästi painaen ja lisää tarvittaessa painetta.
  4. Halutessasi viimeistele huolto nukkaharjan kanssa, jolloin viimeisetkin nypyt lähtevät, kuten myös hiukset ja kissan tai koiran karvat.

Voila! Simppeli tuote, eks vaa? Joko olet ehtinyt tutustua tähän huimaan tuotteeseen? Neulekivet meille valmistaa saksalainen Redeckerin harjatalo, jolla on vuosikymmenten kokemus vaatehuollon tuotteista.

Kaikki vaatehuollon kimpsut saat helposti verkkokaupasta tai suoraan putiikilta.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.