Vilukissan kasvoputsari

Kesällä hikoiluttaa ja kasvot peittyvät tämän tästä aurinkovoiteesta. Päivä alkaa ja päättyy pesemällä kasvot kylmällä vedellä. Se virkistää niin ihoa kuin mieltä. Syksyn saapuessa ja ilmojen viiletessä kylmällä vedellä lutrailu ei enää houkuttele ja kasvojen puhdistuksessa alkaa uudet kuviot.

Huomaan sen nyt kolmatta syksyä peräkkäin, että ilmojen viiletessä haluan vaihtaa kasvojen vesipesua vaativat tuotteet öljyputsariin. Varmaankin kahdesta syystä. 1. Olen hieman viluinen iltaisin siinä kohdassa kun silmä alkaa lupsua sohvalla telkkaria ja tietokonetta tuijotellessa. 2. Kesän vaihtuessa syksyyn ja siitä pakkaspäiviin, atopiaan taipuvainen ihoni alkaa kiristää yhä enemmän, jolloin vedellä ihon omien hyvien öljyjen lavuaariin huuhtelusta ei ole iloa iholle.

Ongelma: väsyttää, nassu pitäisi putsata, ihoa kiristää ja kroppaa viluttaa.

Ratkaisu: nopea öljyputsaus poistaa lian, ei virkistä nukkumaan menossa olevaa mieltäni vesipesun tavoin, säilyttää vesipesua paremmin ihon kosteus- ja hoitotasapainon. Öljyputsarissa mainio bonus on se, että jos ei ole fiilistä jäädä hieromaan naamariin yön yli vaikuttavia seerumeita ja muita voiteita, niin ei tarvitse! Putsari jättää iholle puhdistuksen jäljiltä hoitavia öljyjä, eikä kasvot kiristele aamulla.

Ajatus öljypuhdistuksesta tuntuu oudolta, eikä kovin houkuttelevalta vesipesuihin tottuneelle, niin se tuntui minustakin. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, että annoin aikoinani mahdollisuuden Luonkosin öljyputsareille. Ei nimittäin mikään muu kasvojenpuhdistustuote jätä ihoa yhtä pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Ja kyllä, se oikeasti poistaa lian. Tuotteet ovat kasvattaneet valtavan suosion koko maassa, eli kyllähän se kertoo että tuote toimii!

Minulla EI ole akneen, näppyihin tai epäpuhtauksiin taipuisuutta, mutta koska olen pitänyt maskia aamusta iltaan töissä päivittäin, niin olen ottanut teepuusaippuan etenkin kesäksi viikoittain osaksi kasvojenpesua. Muutoin käytän kesäisin sekaiholle sopivaa Luonkos Healing öljyputsaria. Kesäisin tuntuu että kasvojen alueen iho hikoilee ja rasvoittuu muita vuodenaikoja herkemmin. Näin syksyn tullen vaihdan putsariksi hajusteettoman Radiant kakun tai hoitotasoltaan vastaavan miedosti tuoksuvan Rebirth kakun.

Luonkos kasvojen puhdistukseen tarkoitettu öljypuhdistuskakku 29,99€ (kestää 2-5 kk).

  1. Lämmitä kakkua käsien välissä, laita kakku pois ja hiero käsissä oleva öljy kasvoille. Öljy poistaa hellävaraisesti meikin, jopa vedenkestävän.
  2. Pyyhi öljy  ja lika pois kasvoilta kasvoliinalla tai bambufroteisilla kestovanulapuilla.
  3. Pese liina tai laput 60 asteessa ja toista rutiini.

Kun kaipaan lisää hoitavia aineksia ihoni hyvinvointini tueksi, niin sivelen muutaman tipan Fiini Naturallyn kaura-tyrni öljyseerumia. Seerumi pehmentää ihoa tehokkaasti ja ehkäisee punoitusta. Sillä onkin ihoa puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia.

Puhdasta kotimaista kauraöljyä sekä tyrniöljyä sisältävä öljyseerumi on tehokas ihoa ravitseva tuote kasvoille. Sopii erityisesti sekaiholle, mutta myös kuivalle ja herkälle iholle. Seerumin luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa. Se sisältää myös beetakaroteenia , vitamiineja, kuten A-, C- ja E-vitamiinia ja olennaisia rasvahappoja Omega-3-, Omega-6 sekä Omega 9-rasvahappoja, jotka edistävät ihon uudistumista.

Skinimalismi kunniaan! Näiden kahden tuotteen lisäksi kun muistaa välillä pyöräyttää silmänympärysvoiteen tasoittamaan ja kosteuttamaan silmänympärysalueen ihoa niin avot!

Tästä voit valita itsellesi sopivan öljypuhdistuskakun

Tästä pääset tutustumaan kaura-tyrni öljyseerumiin, kaura-mustikka öljyseerumiin ja mustaherukka kasvoöljyyn

Valikoimastamme löydät tällä hetkellä mm nämä silmänympärysvoiteet Saaren Taika pro-age hyaluronihappo silmänympärysvoideLavera Basis Sensitiv Anti-Ageing Eye Cream -silmänympärysvoide

Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme tai ostaa niitä kivijalastamme osoitteesta Humalistonkatu 13, 20100 Turku. Kun tilaat tuotteet verkkokaupasta voit valita kotiinkuljetuksen, toimituksen sinua lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen tai voit noutaa tuotteet putiikilta valmiiksi keräiltynä.

Pidä hyvä huoli ihostasi ja voit paremmin :)

Nähdään putiikilla!

-Minttu

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.