kuva kirpputorilta

Vinkit loistavaan kirppis -myyntiin!

Vinkit loistavaan kirppismyyntiin –  Me hoidamme hinnoittelun, esillepanon ja myynnin puolestasi!

Kirpputorimyynti on erinomainen tapa kierrättää käyttämättömiä tavaroita ja ansaita hieman lisätuloja. Ymmärrämme, että kaikilla ei ole aikaa tai asiantuntemusta hinnoitella ja asetella tuotteita myyntiä varten - siksi hoidamme raskaimman työn puolestasi! Tässä postauksessa jaamme vinkkejä, kuinka voit valmistautua myyntijaksoon.


1. Valitse myytävät tuotteet huolellisesti

Vaikka me hoidamme hinnoittelun ja esillepanon, tärkein tehtäväsi on valita, mitä haluat myydä. Keskity laadukkaisiin, hyväkuntoisiin tuotteisiin, joilla on kysyntää – kuten muodikkaat ja ajattomat vaatteet, sekä laadukkaat asusteet. Tarkista jokainen tuote huolella: mitä paremmassa kunnossa, sitä parempi myyntihinta. Muistathan sesongin kun tuot tuotteet myyntiin, ei siis shortseja sydäntalvella tai toppatakkeja kesähelteillä.

2. Puhdista ja valmistele tuotteet

Kun olet valinnut myytävät tuotteet, puhdista ne huolellisesti. Puhdas ja hyvin huollettu tuote houkuttelee enemmän ostajia ja tuo paremman hinnan. Varmista, että vaatteet ja asusteet ovat puhtaita ja ehjiä.

3. Toimita tuotteet meille hinnoiteltavaksi

Kun olet käynyt myytävät tuotteet läpi ja varannut myyntijakson, tuo ne meille hinnoiteltavaksi viimeistään kaksi päivää ennen myyntijakson alkua. Me huolehdimme kaikesta muusta. Asiantunteva henkilökuntamme hinnoittelee tuotteesi kunnon ja markkinahinnan mukaan, jotta saat niistä parhaan mahdollisen tuoton.

Hinnoitteluprosessimme perustuu vuosien kokemukseen - me tiedämme, mitä ostajat etsivät ja mitä he ovat valmiita maksamaan. Hinnoittelemme tuotteesi kilpailukykyisesti mutta reilusti, varmistaen, että saat niistä ansaitsemasi summan. Voit myös halutessasi esittää meille toiveita hinnoittelun suhteen.

4. Ammattitaitoinen esillepano ja myynnin maksimointi somen avulla

Tiimimme on koulutettu esittelemään tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla. Käytämme houkuttelevia esillepanotekniikoita, jotka lisäävät tuotteidesi näkyvyyttä ja myyntimahdollisuuksia. Tuotteet ovat myymälässä esillä koon ja kategorian mukaan, eli meiltä tekee löytöjä myös nopealla kirppiskierroksella!

Lisäksi nostamme valikoiman parhaita paloja päivittäin instagramiin ja verkkokaupan kautta ostettavaksi.

Voit myös itse vinkata myyntijaksostasi somessa, mitä useampi tyylistäsi tykkäävä henkilö meille löytää, sitä parempi myyntitulos! Muista tägätä meidät @dirtyhippieslifestyle.

5. Seuraa myyntiäsi

Kun tuotteesi ovat myynnissä, voit seurata niiden myyntiä suoraan kirpparikalle -sivuston kautta. Voit myös aina laittaa meille viestiä, autamme mielellämme!

6. Nauti tuloksista

Saat tuotot nopeasti ja vaivattomasti, tilitämme kaikki myynnit viikon sisään myyntijakson päättymisestä suoraan tilillesi.


Kirpputorimyynti ei ole koskaan ollut näin helppoa! Anna meidän hoitaa hinnoittelu ja esillepano, ja keskity sinä vain tuotteiden valintaan. Yhdessä teemme kirppismyynnistäsi menestyksekkään ja vaivattoman kokemuksen. 

Helppoa rahaa ja parempaa huomista meille kaikille!

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.