kupittaankatu

Ympyrä sulkeutuu - Hipit muuttaa Marttiin!

Moni teistä on kysellyt viime aikoina tulevaisuuden suunnitelmista, erityisesti Martin myymälän avauksen yhteydessä. Suurin kysymys on ymmärrettävästi ollut se, mitä tapahtuu Kristiinankadun myymälällemme. 

Viime vuosi on ollut yrityksen kannalta aikaa, jolloin olemme hakeneet tasapainoa ja suuntaa toiminnallemme. Työ on edelleen aivan ihanaa – se on innostavaa, luovaa ja merkityksellistä. Toisaalta emme voi kieltää sitä, että moni asia on myös tuntunut raskaalta. Keskustan korkea kulurakenne, maailman tilanne ja talouden epävarmuudet ovat tuoneet omat haasteensa arkeemme. Välillä on tuntunut siltä, että palloja on ollut ilmassa niin paljon, että taitavampikin jonglööri olisi ollut pulassa.

Sen sijaan, että pyrkisimme laajentamaan toimintaamme suuremmaksi tai yrittäisimme miellyttää kaikkia, olemme päättäneet ottaa askeleen taaksepäin -sivulle tai eteenpäin, miten asiaa haluaakaan tarkastella. Haluamme taas keskittyä siihen, mitä osaamme parhaiten: luoda inspiroivan myymälän, jossa myydään laadukkaita aikuisten vaatteita. Jatkossa fokus on erityisesti palvelussa, yhteisöllisyydessä, verkkokaupassa sekä inspiroivassa somesisällössä. Pieni ja timanttinen tiimi jatkaa yrityksen pyörittämistä ja saamme enemmän aikaa ja energiaa sille, mikä on meille henkilökohtaisesti tärkeää.

Martin myymälän avajaisia vietetään lauantaina 31.8. klo 12-16. Syyskuun puoleen väliin asti palvelemme sekä keskustassa Kristiinankadulla että Martissa Kupittaankadulla. Syyskuun puolivälin jälkeen sanomme heipat Kristiinankadun myymälälle. Laitamme vielä lisätietoa käytännön asioista lähempänä ajankohtaa.

Koko firma on laitettu pystyyn kohta viisi vuotta sitten samoilla kulmilla Martissa ja silloinkin päätösten takana oli intuitio ja intohimo tekemiseen - monella tapaa ympyrä siis sulkeutuu ja hipit palaa juurilleen.

Omat tunnelmat muutoksen tiimoilta on hyvät ja luottavaiset, tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin.

Kiitos, että olette olleet mukana matkassamme. Toivottavasti seuraatte meitä myös Kupittaankadulle!

Pus, 
Eeva

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.