• ALL INCLUSIVE

  19 € / 10 PÄIVÄÄ + 50% PROVISIO

  Aloituserä ~40 vaatetta/asustetta

 • LUX / YKSITTÄISET TUOTTEET

  0€ / 30 PÄIVÄÄ + 30% PROVISIO

  Myyntijakso tuotteille jonka alkuperäinen myyntihinta on yli 500€

1 / 2
 • UUSI ASIAKAS?

  Tervetuloa meille myyjäksi! Tutustu myyntiehtoihin ja rekisteröidy meille asiakkaaksi, jonka jälkeen pääset tekemään varauksen suoraan Kirpparikallen kautta.

 • OLETKO MYYNYT MEILLÄ AIKAISEMMIN?

  Ihanaa kun haluat meille taas myyjäksi! Pääset varaamaan paikan suoraan Kirpparikallen kautta.

 • JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön sivun alaosiossa ja teemme varauksen puolestasi.

 • KOTIMAISET BRÄNDIT

  MARIMEKKO

  UHANA

  R/H

  PAPU

  R-COLLECTION

  VIMMA

 • SKANDIMERKIT

  ACNE STUDIOS

  ARKET

  SAMSOE & SAMSOE

  GANNI

  BY MALINA

 • VAPAA-AIKA & TREENI

  FJÄLLRÄVEN

  GYM SHARK

  ICIW

  PANGAIA

  PATAGONIA

  LEVI'S

1 / 3

Varausohjeet ja myyntiehdot

Tarjoamme täyden palvelun myyntijaksoja aikuisten vaatteille ja asusteille.

Tämän kaiken saat:

Arvioimme tuotteiden kunnon ja henkaroimme ne esille

Arvioimme tuotteille hinnat ja kiinnitämme hintalaput

Kirjaamme jokaisen hinnan yksilöidysti profiiliisi, josta voit seurata myyntiä reaaliajassa

Ajan salliessa höyrytämme vaatteet, mutta suosittelemme myynnin edistämiseksi sinua höyryttämään/silittämään vaatteet ennen kuin tuot ne putiikille

Täydennämme ja tyhjennämme rekit puolestasi

Halutessasi voit vaikuttaa siihen miten tuotteita hinnoitellaan (lue lisää alempaa). Myyntituotot jaamme puoliksi kanssasi. Easy money!

Toimita noin 40 tuotetta putiikille 3-4 päivää ennen myyntijaksosi alkua. Noudatathan suositusmäärää tuodessasi tuotteet myyntiin. Lisää voit tuoda saatuasi täydennyspyynnön meiltä.

Tuothan myyntiin vain puhtaita ja hyväkuntoisia tuotteita. Emme laita esiin tuotteita joiden myyntiarvo jää alle 5€. Kerrothan vaatteita tuodessasi, jos haluat määrittää jollekin tuotteelle alimman myyntihinnan tai jos sinulla on muita toiveita hinnoitteluun liittyen. Otamme ne huomioon mahdollisuuksien mukaan. Arvioimme tuotteiden kunnon ennen myyntijakson alkamista. Tutustuthan sivun lopusta listaan merkeistä joita emme välitä. Jos tuotteet eivät sovellu myyntiin, perumme myyntijakson. Putiikilla on oikeus jättää tuotteita laittamatta myyntiin, jos ne eivät ole siistissä kunnossa tai sesongin mukaisia. Myytävien kenkien tulee olla käyttämättömiä tai erittäin hyvässä kunnossa. Emme ota myyntiin käytettyjä alusvaatteita.

Tuotteitasi voidaan myydä myös Instagram-kanavamme kautta postituksella ostajalle. Myyjänä hyväksyt tuotteiden esittelyn sosiaalisessa mediassa.

Asetamme myyntijakson lopulla alennusprosentin kiihdyttämään loppuunmyyntiä. Ilmoitathan jos se ei sovi sinulle. Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä. Jos tuotteita ei noudeta seuraavana päivänä aukioloaikojen puitteissa, perimme 15 euron säilytysmaksun alkavaa vuorokautta kohden.

Varaamalla rekin hyväksyt myyntiehdot. Tarjoamme myyntipaikkoja yksityishenkilöille. Myyntipaikan varaaminen edellyttää myyntipaikan tietoihin tutustumisen ennen varauksen tekemistä. Varaus on sitova, eikä aloitusmaksua palauteta.

Myyntiin voit tuoda naisten ja miesten hyväkuntoisia vaatteita ja asusteita. Jätäthän muut tavarat pois. Piraattituotteiden myynti on kiellettyä. Arvokkaimmat esineet säilytämme lukitussa vitriinissä.

Emme korvaa varastettuja tai kadonneita tuotteita. Varkaudet pyritään estämään valvonnan ja hälyttimien avulla.

Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun meistä riippumattoman syyn edessä.

Löytötavaroita sekä tuotteita, joissa ei ole hintalappua, säilytetään 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät myymälän omistukseen.

Olemme luopuneet turhasta paperista, joten tilitystä ei tarvitse allekirjoittaa paperitulosteelle. Tarkista myynti Kirpparikallesta ja tarkista, että tiedoistasi löytyy tilinumero. Asiakas vastaa tilinumeron oikeellisuudesta, väärästä tilinumerosta johtuvasta selvitystyöstä perimme 25€ kertamaksun. Myyntituotot maksetaan asiakkaan tilille myyntijakson päätyttyä pääsääntöisesti viikon kuluttua myyntijakson päättymisestä.

Kun olet tutustunut myyntiohjeisiin ja hinnastoon, olet valmis varaamaan myyntipaikan.

VARAA MYYNTIJAKSO JÄTTÄMÄLLÄ YHTEYSTIETOSI. OTAMME SINUUN SÄHKÖPOSTITSE YHTEYTTÄ TARJOTEN ALOITUSAJANKOHTAA.

 • SEPPÄLÄ (LINK, BAY)

  PRIMARK

  ME & I

  SHEIN

 • NEW YORKER (AMISU, FB SISTER, SMOG)

  HOUSE

  MYWEAR

  CRIVIT

  POLA

 • ATMOSPHERE

  NEW LOOK

  HOLLY'S

  ESMARA