• KOTIMAISET BRÄNDIT

  MARIMEKKO

  UHANA

  R/H

  PAPU

  R-COLLECTION

  VIMMA

 • SKANDIMERKIT

  ACNE STUDIOS

  ARKET

  SAMSOE & SAMSOE

  GANNI

  BY MALINA

 • VAPAA-AIKA & TREENI

  FJÄLLRÄVEN

  GYM SHARK

  ICIW

  PANGAIA

  PATAGONIA

  LEVI'S

1 / 3

Varausohjeet ja myyntiehdot

Tarjoamme täyden palvelun myyntijaksoja aikuisten vaatteille ja asusteille hintaan 19€ / 10pv + 50% provisio.

Hoidamme kaiken työn ja myynnin puolestasi. Hinnoittelemme ja henkaroimme tuotteet, teemme hintatarrat ja hintalaput, sekä kiinnitämme ne tuotteisiin. Ajan salliessa höyrytämme vaatteet, mutta suosittelemme myynnin edistämiseksi sinua höyryttämään/silittämään vaatteet ennen kuin tuot ne putiikille. Me myös täydennämme ja tyhjennämme rekin puolestasi. Halutessasi voit vaikuttaa siihen miten tuotteita hinnotellaan (lue lisää alempaa). Myyntituotot jaamme puoliksi kanssasi. Easy money!

Rekisteröidy asiakkaaksemme ja tee varaus putiikilla, puhelimitse 0503399533 tai sähköpostitse: hippies@dirtyhippieslifestyle.com

Toimita n 40 sesonginmukaista tuotetta (~ikea-kassillinen) putiikille 3-4 päivää ennen myyntijaksosi alkua. Noudatathan suositusmäärää tuodessasi tuotteet myyntiin. Lisää voit tuoda saatuasi täydennyspyynnön meiltä.

Tuothan myyntiin vain puhtaita ja hyväkuntoisia tuotteita. Kerrothan vaatteita tuodessasi, jos haluat määrittää jollekin tuotteelle alimman myyntihinnan tai jos sinulla on muita toiveita hinnoitteluun liittyen. Otamme ne huomioon mahdollisuuksien mukaan. Arvioimme tuotteiden kunnon ennen myyntijakson alkamista. Tutustuthan sivun lopusta listaan merkeistä joita emme välitä. Jos tuotteet eivät sovellu myyntiin, perumme myyntijakson. Putiikilla on oikeus jättää tuotteita laittamatta myyntiin, jos ne eivät ole siistissä kunnossa tai sesongin mukaisia.

Myytävien kenkien tulee olla käyttämättömiä tai erittäin hyvässä kunnossa. Emme ota myyntiin käytettyjä alusasuja.

Tuotteitasi voidaan myydä myös Instagram-kanavamme kautta postituksella ostajalle. Myyjänä hyväksyt tuotteiden esittelyn sosiaalisessa mediassa.

Asetamme myyntijakson lopulla alennusprosentin kiihdyttämään loppuunmyyntiä. Ilmoitathan jos se ei sovi sinulle. Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa myyntijakson päättymisestä seuraavana päivänä. Jos tuotteita ei noudeta seuraavana päivänä aukioloaikojen puitteissa, perimme 15 euron säilytysmaksun alkavaa vuorokautta kohden.

Halutessasi voit lahjoittaa myymättä jääneet tuotteet meille, jolloin niitä ei tarvitse hakea, ja niillä on vielä mahdollisuus löytää uusiin koteihin putiikin ja hyväntekeväisyyserekin valikoimissa. Ilmoitathan tästä mielellään ennen myyntijakson päättymistä.

Varaamalla rekin hyväksyt myyntiehdot. Tarjoamme myyntipaikkoja yksityishenkilöille. Myyntipaikan varaaminen edellyttää myyntipaikan tietoihin tutustumisen ennen varauksen tekemistä. Varaus on sitova, eikä aloitusmaksua palauteta.

Myyntiin voit tuoda naisten ja miesten hyväkuntoisia vaatteita ja asusteita. Jätäthän muut tavarat pois. Piraattituotteiden myynti on kiellettyä. Arvokkaimmat esineet säilytämme lukitussa vitriinissä.

Emme korvaa varastettuja tai kadonneita tuotteita. Varkaudet pyritään estämään valvonnan ja hälyttimien avulla.

Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun meistä riippumattoman syyn edessä.

Löytötavaroita sekä tuotteita, joissa ei ole hintalappua, säilytetään 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät myymälän omistukseen.

Olemme luopuneet turhasta paperista, joten tilitystä ei tarvitse allekirjoittaa paperitulosteelle. Tarkista myynti Kirpparikallesta ja tarkista, että tiedoistasi löytyy tilinumero. Myyntituotot maksetaan asiakkaan tilille myyntijakson päätyttyä pääsääntöisesti viikon kuluttua myyntijakson päättymisestä.

Kun olet tutustunut myyntiohjeisiin ja hinnastoon, olet valmis varaamaan myyntipaikan.

REKISTERÖIDY TÄSTÄ
 • SEPPÄLÄ (LINK, BAY)

  PRIMARK

  ME & I

  SHEIN

 • NEW YORKER (AMISU, FB SISTER, SMOG)

  HOUSE

  MYWEAR

 • ATMOSPHERE

  NEW LOOK

  HOLLY'S

  ESMARA

VARAA MYYNTIJAKSO JÄTTÄMÄLLÄ YHTEYSTIETOSI. OTAMME SINUUN SÄHKÖPOSTITSE YHTEYTTÄ TARJOTEN ALOITUSAJANKOHTAA.