Tilausehdot

Voimassa 20.3.2020 alkaen.

Yleistä

Koskien Dirty Hippies -sivuston verkkokauppaa, jonka tuotteita myy yritys Dirty Hippies Oy, y-tunnus 3104869-9. Yleisiä sopimusehtoja noudatetaan jokaisen tilauksen yhteydessä. Tilaamalla tuotteita www.dirtyhippieslifestyle.com -verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä voimassa olevat toimitusehdot ja sopimusehdot. www.dirtyhippieslifestyle.com  myy tuotteita yrityksille ja yhteisöille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaamalla tuotteet www.dirtyhippieslifestyle.com -verkkokaupasta asiakas on velvoitettu antamaan vaaditut henkilö-, yhteys- ja maksutiedot kokonaisuudessaan ja todenmukaisesti. Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Dirty Hippies Oy ei vastaa siitä, jos asiakas ilmoittamiensa tietojen virheellisyyden vuoksi ei saa tilaustaan, tilaus- ja toimitusvahvistuksia, muita asiakirjoja tai rahallisia hyvityksiä. Dirty Hippies Oy ei vastaa myöskään siitä, jos tuotteessa on puutteita asiakkaan ilmoittamien tietojen virheellisyyden vuoksi. Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.dirtyhippieslifestyle.com kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden hinta, toimitusosoite sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja toimituskulut maksetaan Paytrail maksunvälityspalvelun kautta, lisätietoja osoitteesta https://www.paytrail.com/ . Asiakas vastaa siitä, että maksukortti on asiakkaan omaisuutta ja että hänellä on käyttöoikeus siihen. Maksukortilla on oltava riittävä kate tilauksen kokonaishinnan maksamiseksi. Dirty Hippies  Oy ei korvaa mahdollisia asiakkaan maksettavaksi koituvia pankin tai luottoyhtiön käsittelykuluja.

Toimitusaika

Toimitusajat ovat tuotekohtaisia, tilaukset toimitetaan kuitenkin viimeistään 2 viikon sisällä. Pyrimme käsittelemään vastaanottamamme tilaukset tilausta seuraavan päivän aikana.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät postituskulut. Näet toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tuotteet tilauksen yhteydessä valitsemallasi toimitustavalla. Lisätietoja toimitusajoista ja -hinnoista saat valitsemasi kuljetusliikkeen sivuilta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vastuun rajoitukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, emmekä vastaa tilapäisesti loppuunmyydyistä tuotteista. Dirty Hippies Oy ei ole vastuussa verkkosivuston käytön yhteydessä esiintyneistä teknisistä häiriöistä ja siitä seuraavasta puutteellisesta tilausten käsittelystä.

Tuoteluettelossa ja www.dirtyhippieslifestyle.com -verkkosivulla ilmoitetut tiedot, jotka koskevat esimerkiksi värejä ja materiaaleja ovat ainoastaan ohjeellisia keskimääräisiä arvoja. Dirty Hippies Oy ei vastaa mahdollisista poikkeamista näistä keskimääräisistä arvoista. Verkkosivuston tekstejä ja teknisiä tietoja muutetaan säännöllisesti, joten ne saattavat poiketa aiemmin annetuista, esimerkiksi luettelon sisältämistä tiedoista.

Jos tuotteessa ilmenee vikoja tai vaurioita, Dirty Hippies Oy on vastuussa niistä ainoastaan, jos voidaan osoittaa, että vika tai vaurio on seurausta Dirty Hippies Oy:n tekemästä virheestä tai laiminlyönnistä. Mikäli vastaavat lakimääräykset eivät toisin vaadi, Dirty Hippies Oy ei vastaa tulojen menetyksestä, ajanhukasta, hintojen korotuksista tai muista välillisistä menetyksistä, jotka ovat seurausta edellä mainituista puutteista ja tuotevaurioista.

Dirty Hippies Oy ei myöskään vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta velvollisuuksien täyttämättä jättämisestä.

Vaihto- ja palautusehdot, peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto-, peruuttamis- ja palautusoikeus, joka ei koske hygienia- ja kosmetiikkatuotteita. Dirty Hippies vastaa virheellisten toimitusten ja viallisten tuotteiden palautuksesta asiakkaalle aiheutuvista postikuluista. Muussa tapauksessa asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluistaan itse. Huomioithan tällöin, että vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia, käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan olevia myyntikuntoisia tuotteita. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on saanut tilauksen fyysisesti haltuunsa.

Liitä palautuksen mukaan asiakastietosi, tilausnumero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä pankkitilinumerosi.

Palautusosoite:

Dirty Hippies Oy
Humalistonkatu 13
20100 Turku

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan antamalle tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Sovellettava laki

Näihin toimitus- ja sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia, edellyttäen kuitenkin aina, että asiakas säilyttää suojan, joka hänellä on asuinmaansa lainsäädännön nojalla.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta). Jos asia ei ratkea kuluttajariitalautakunnan käsittelyssä, sovelletaan erimielisyyksien ratkaisemiseen ensisijaisesti välimiesmenettelyä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta:

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen hippies@dirtyhippieslifestyle.com tai postitse:

Dirty Hippies Oy
Humalistonkatu 13
20100 Turku

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Dirty Hippies Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.