Osastot: ,

Merilevä shampoopala

10,99 

Normaaleille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Tuoksuton.

Shampoopalassa yhdistyvät laadukkaat hiuksia ja hiuspohjaa hoitavat öljyt: oliiviöljy, kookosöljy, risiiniöljy ja hamppuöljy sekä hoitava Nilotica sheavoi. Tuotteessa on merilevää, jolla on edistävä vaikutus hiusten kasvuun ja samalla ehkäisevä vaikutus hiusten harvenemiseen. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Tuotteessa ei ole lisättyjä tuoksuja. Kun alat käyttää shampoopalaa niin anna hiuksillesi useampi pesukerta aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan.

Sopii erinomaisesti kuiville ja normaaleille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Merilevän ansiosta shampoopala tuuheuttaa hiuksia antaen niille ryhtiä. Merilevä shampoopalan sisältämän sheavoin ansiosta hoitaa hyvin hiuksia ja on hellä myös herkälle hiuspohjalle. Merilevä soveltuu hyvin hennoille ja ohuille hiuksille. Merilevä soveltuu myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin hieman pidempään ennen huuhtelua.

Paino 100g.

INCI / INGREDIENTS: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Sodium Hempseedate (Hamppuöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Aqua / Craft Beer, Fucas Vesiculosis (Merilevä), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti)

5 varastossa